donderdag 29 oktober 2015

boerderijklassen: dag 4
Zoals gisteren werden we ook vandaag pas om 7 uur wakker, zaa-lig! Iedereen, of toch bijna iedereen, begon fris en monter aan de nieuwe en voorlaatste dag op de boerderij. Ook vandaag kregen we bezoek van een super leuke juf. Juf Sabine was al bij ons blijven slapen en juf Miriam kwam voor 1 dag het leerkrachtenteam versterken.

Zoals echte boeren en boerinnen hadden we ook vandaag enkele boerderijtaken op onze planning staan: de stallen kuisen, koeien melken, dieren eten geven,… En weet je wat wij nu ook al kunnen? Wij kunnen een brood bakken, een groententaartje, choco en boter maken! Is dat niet fijn? Wij zijn in ieder geval heel fier op onszelf. Wij leren hier echt super veel op een fijne en vrije manier. Ah ja, een belangrijk nieuwtje van de boerderij: deze nacht of deze morgen heeft een koe gekalfd en wij mochten dat deze avond melk geven… kei schattig!

Onze laatste avond hier verliep een beetje anders dan de andere avonden. We hebben ons gedoucht, zodat we proper terug naar huis kunnen. We hebben onze koffers gemaakt, die leken plots kleiner, hoe kan dat nu? En tot slot hebben we samen naar een film gekeken. Er was chips, koek, snoep… lekker smullen. Zoals jullie kunnen lezen was onze voorlaatste dag en avond heel druk. Hij was zelfs zo druk dat we niet naar de oudertelefoon hebben kunnen bellen. Onze excuses hiervoor, maar we zien jullie morgen allemaal terug!Slaapwel en tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen: